Menu Sluiten

Louis Hoeks schuift aan: “Vroeger was de PvdA echt groot”

Dinsdag 10 april schoof Louis Hoeks (journalist, auteur) aan bij ons maandelijkse diner in Restaurant InStock. Hoeks is sinds 2017 correspondent in Den Haag voor het Financieele Dagblad. Ook heeft hij een biografie geschreven over de spraakmakende Amsterdamse PvdA politicus Jan Schaefer.

Tijdens het diner sprak Hoeks met passie over de opkomst (en ondergang) van de PvdA, de natuurlijke grens van het politieke populisme in Den Haag en de veranderde rol van de journalist door de jaren heen. In een interactieve sessie werden er over en weer vragen gesteld, ervaringen uitgewisseld en naar ideeën geluisterd. Wij willen Louis Hoeks nogmaals bedanken voor het aanschuiven, en proosten op een gezellige en interessante avond.

Ons volgende diner is op maandag 7 mei om 19:30.

Spring naar toolbar