Menu Sluiten

Milos Labovic: “Don’t be easily impressed.”

Afgelopen maandag schoof Milos Labovic aan bij ons maandelijkse diner. Milos is een gerenommeerd public affairs consultant. Hij vertelde ons over de ins en outs van de Europese besluitvorming en hoe die te beïnvloeden. Zo zou hij van ons allemaal superlobbyisten maken.

Als rode draad door zijn praatje liep de psychologie van het schoolplein en voornamelijk hoe dit op elk niveau van de politiek nog een rol speelt. Aan de hand van persoonlijke anekdotes drukte Milos ons op het hart om vooral niet te snel onder de indruk te zijn. Don’t be easily impressed is een levensmotto dat Milos al vanaf een jonge leeftijd volgt. Pas als je niet te snel onder de indruk bent van anderen, omgevingen etc. kun je zelf beginnen te creëren. Geen doel is te hoog gegrepen met een mentaliteit van doorpakken en kennis van zaken. Een groot netwerk helpt hier ook bij.

Tot slot benadrukte Milos dat wij nu in onze ‘gouden jaren’ zitten om te netwerken. Dit is omdat we nu nog de gunfactor hebben en hier moeten we volop gebruik van maken.

Het was een zeer inspirerend diner en we willen Milos nogmaals ontzettend bedanken voor zijn praatje.

Spring naar toolbar